A | A | A

HOME   |   WORD LID   |   CONTACT
print deze pagina

Is dit de eerste keer dat u onze website bezoekt?

Lees hier meer over wat palliatieve zorg is en lees hier meer over hoe palliatieve zorg in Vlaanderen georganiseerd is en waaruit het palliatief zorgaanbod in uw buurt bestaat.
Over vroegtijdige zorgplanning

Kom hier meer te weten over vroegtijdige zorgplanning of op de website www.delaatstereis.be die volledig in het teken staat van dit thema.Over de netwerken palliatieve zorg

Lees hier meer over de netwerken palliatieve zorg en vind hier een overzicht terug van bij welk netwerk u terecht kunt.

Patiëntenbrieven 

Ben je patiënt en/of naaste en op zoek naar toegankelijke en betrouwbare informatie over verschijnselen en aandoeningen in de palliatieve fase? Bekijk dan zeker onze patiëntenbrieven die speciaal hiervoor werden ontwikkeld!

Je vindt ze hier.


De Federatie wordt gesteund door:


Kwaliteitsindicatoren voor palliatieve zorg

Palliatieve zorgeenheden en palliatief supportteams in het ziekenhuis en multidisciplinaire begeleidingsequipes thuis kunnen intern hun zorg evalueren en verbeteren aan de hand van de set kwaliteitsindicatoren. Meer informatie over deze indicatoren, vind je hier.

Hebben jullie interesse om jullie zorg te evalueren en verbeteren met deze indicatoren? Neem dan contact op met onze projectmedewerker op het telefoonnummer 02 255 30 47 of via dit e-mailadres.Memorandum 2019

Met de verkiezingen in aantocht, roepen we op tot een mindshift bij beleidsmakers wanneer het aankomt op het palliatief zorgaanbod en formuleren we in ons Memorandum 2019 zes prioriteiten voor de volgende regering.

Lees ons Memorandum 2019 hier.

Lees het Memorandum 2019 over pediatrische palliatieve zorg van de drie federaties palliatieve zorg hier.Nederlands-Vlaamse Wetenschapsdagen Palliatieve Zorg 2019

Wil jij graag je wetenschappelijk onderzoek over palliatieve zorg voorstellen? Of blijf je graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de sector? Neem dan zeker deel aan onze wetenschapsdagen!

Bekijk de uitnodiging hier

Dien je abstract in (tot 30 juni)
of schrijf je in(vanaf 1 mei) via www.wetenschapsdagenpz.eu


Giften zijn welkom

De Federatie probeert veel te realiseren met weinig middelen. Giften zijn daarom altijd welkom op ons rekeningnummer  IBAN   BE11 4362 1621 1948 en BIC KREDBEBB met vermelding 'gift'. Hartelijk dank!


Een goed doel opnemen ...

... in uw testament (duolegaat) kan fiscaal bijzonder interessant zijn. Klik hier voor meer info.