A | A | A

HOME   |   WORD LID   |   CONTACT
print deze pagina

Nederlands-Vlaamse Wetenschapsdagen Palliatieve Zorg 
30 november en 1 december 2017, Amsterdam

Het Nederlandse Palliactief en de Federatie Palliatieve Zorg Vlaanderen vzw organiseren in samenwerking met de acht academische Expertisecentra Palliatieve Zorg (NL) en de onderzoeksgroepen palliatieve zorg van de vier Vlaamse Universiteiten voor de eerste maal de Nederlands-Vlaamse Wetenschapsdagen Palliatieve Zorg op 30 november en 1 december 2017 in Amsterdam (Nederland). Dit initiatief is de opvolger van het Vlaams-Nederlands Onderzoeksforum Palliatieve Zorg

'Interdisciplinaire perspectieven' is de titel van deze eerste editie van de wetenschapsdagen. Interdisciplinaire samenwerking is niet alleen belangrijk voor zorgverleners, maar ook voor onderzoekers op het gebied van palliatieve zorg: Wat is de meerwaarde voor patiënt, zorgpraktijk en onderzoek? Wat zijn de uitdagingen in de wisselwerking tussen zorg en onderzoek?

Deze wetenschapsdagen richten zich bijgevolg onderzoekers én zorgverleners die interesse hebben in onderzoek. Het programma omvat 4 plenaire sessies en 12 parallelsessies. Klik hier voor het programma. Meer informatie in de flyer. Inschrijven via deze link.