A | A | A

HOME   |   WORD LID   |   CONTACT
print deze pagina

Word ambassadeur van palliatieve zorg!

Heb jij een hart voor palliatieve zorg?

Wil jij dat het levenseinde als een volwaardig onderdeel van het leven wordt gezien?

Dan kan jij ons daarmee helpen!

Eén van de manieren om ons te steunen is door onze inspirerende boodschappen en bijzondere verhalen via sociale media kanalen te verspreiden in je eigen netwerk. Op die manier zet je je samen met ons in voor iedereen die met palliatieve zorg te maken krijgt, als zorgvrager of als zorgverlener én word je een heuse ambassadeur voor palliatieve zorg!

Waar kan je je aan verwachten?

Hoe werkt het?

Als ambassadeur kan jij onze inspirerende boodschappen of bijzondere verhalen verspreiden binnen je eigen netwerk via je sociale  media kanalen. Het is eenvoudig, gratis en effectief.

Hoe vaak word ik gevraagd om berichten te delen?

Je ontvangt één of twee keer per maand een bericht van ons. Jij kiest zelf hoe vaak je onze berichten deelt. 

Hoe kan ik berichten delen?

Je kiest zelf via welke sociale media kanalen je onze berichten deelt. Je kan dit doen via e-mail, Facebook, Twitter of LinkedIn.

Ben ik verplicht om alle berichten te delen?

Neen. Een ambassadeur zijn van palliatieve zorg is geheel vrijblijvend. Niets is verplicht. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je onze berichten deelt.

Waar engageer ik me voor?

Door ambassadeur te zijn van palliatieve zorg laat je zien dat je palliatieve zorg genegen bent, dat je een hart hebt voor palliatieve patiënten en hun naasten en dat je bewondering hebt voor de hulpverleners die zich daarvoor inzetten.Overtuigd? Geef je dan nu hier op!